У наші дні керувати виробництвом і технічним забезпеченням підприємства без застосування сучасних підходів до менеджменту стає дедалі важче. Тож у цьому номері ми приділили особливу увагу деяким управлінським питанням.
Яку роль може відігравати
раціоналізаторство на виробництві у наш час? Розглядаємо створення та роботу
ефективної системи раціоналізаторських пропозицій в успішній українській
компанії. Звісно ж, із прикладами з виробництва.
Також у цьому тематичному блоці –
досвід застосування нової моделі управління проєктами в харчовій промисловості
та зразок оптимізації виробничих процесів у зв’язку з розширенням виробництва.
Крім цього, продовжуємо знайомити
вас із сучасними технологіями та успішними інженерними рішеннями. Цього разу
поговоримо про можливості роботизації палетування та вибір обладнання для
індивідуального теплопункту з різними джерелами живлення.
Більш «традиційний», технічний
блок представлений статтями про підйомно-транспортне обладнання, теплообмінні
апарати і технологічні печі.
До зустрічі в новому році!
Дякуємо за довіру!